Loading

Arş. Gör.

Mustafa İnanç KAPUCUOĞLU

Turizm Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

İletişim

mustafakapucuoglu@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 04-05-2024 15:34

ULUSLARARASI :
1
Impact of the COVID-19 pandemic on travel behavior: A case study of domestic inbound travelers in Turkey
SARIIŞIK MEHMET, CEYLAN VELİ, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , European Journal of Tourism, Hospitality and Recreation, 2023
Uluslararası   Hakemli   ESCI   Özgün Makale
2
In-house Responses and Anxiety Levels of Commercial Kitchen Employees Towards New COVID 19 Food Safety Regulations
SARIIŞIK MEHMET, ŞENGÜL SERKAN, OKUMUŞ BENDEGÜL, CEYLAN VELİ, KURNAZ ALPER, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , Journal of Foodservice Business Research, 2023
Uluslararası   Hakemli   SCOPUS   Özgün Makale
3
An Analysis on The Role of Local Food and Beverage in Rural Tourism - Kırsal Turizmde Yerel Yiyecek ve İçeceklerin Rolü Üzerine Bir Araştırma
ZENGİN BURHANETTİN,KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , JOSCAD - SAKTAD - Saffron Journal of Culture and Tourism Research - Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi, 2019
Uluslararası   Hakemli   J-Gate, Index Copernicus, DRJI, İdealonline, Türkiye Turizm Dizini, Udledge.   Özgün Makale
4
Türk Mutfak Kültüründe Aşure Gelenekleri
ÖZER ÇAĞLA,KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ , Uluslararası Türkbilim Dergisi, 2018
Uluslararası   Hakemli   JSTOR   Özgün Makale
5
Türk Mutfağının Korunmasında Yerel Yiyecek Kullanımının Şeflerin Algıları Kapsamında İncelenmesi (Investigation of Local Food Use in Protection of Turkish Cuisine within the Scope of Perceptions of Chefs)
KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ,GÜÇLÜ NERGİZ HATİCE , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2018
Uluslararası   Hakemli   Index Copernicus International   Özgün Makale
LİSANS :
1
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Dünya Mutfakları -I-, Saati :4
2
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Mutfak Uygulamaları, Saati :6
3
Yil :2020-2021 , Dil : Türkçe , Adı : Soğuk Mutfak, Saati :4
4
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Girit Mutfağı -I-, Saati :3
5
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Profesyonel BeceriAtölyesi –I-, Saati :10
6
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Temel Mutfak -I-, Saati :6
7
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : Girit Mutfağı -II-, Saati :3
8
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : Profesyonel Beceri Atölyesi -II-, Saati :10
9
Yil :2015-2016 , Dil : Türkçe , Adı : Temel Mutfak -II-, Saati :6
ÖNLİSANS :
1
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Güvenliği ve Hijyen (UzaktanEğitim), Saati :1
2
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : Gıda Güvenliği ve Hijyen, Saati :3
3
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları–II-(Uzaktan Eğitim), Saati :1
4
Yil :2017-2018 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri ve Uygulamaları–II-, Saati :10
5
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Uluslararası Mutfaklardan Örnekler –II-, Saati :6
6
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Uluslararası Mutfaklardan Örnekler–I-(YazOkulu), Saati :2
7
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Uluslararası Mutfaklardan Örnekler–II-(Uzaktan Eğitim), Saati :2
8
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek İçecekHazırlamaTeknikleri ve Uygulamaları –I- (Uzaktan Eğitim), Saati :3
9
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yiyecek İçecekHazırlamaTeknikleri veUygulamaları –I-, Saati :10
10
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yöresel Mutfaklar -I- (Uzaktan Eğitim), Saati :3
11
Yil :2016-2017 , Dil : Türkçe , Adı : Yöresel Mutfaklar, Saati :8
BİLİMSEL KİTAP :
1
Gastronomi Tarihi
Yazarlar : ÖZBAY GÜLÇİN, SEMİNT SERKAN, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
2
Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
3
Covid-19 and the Hospitality and Tourism Industry A Research Companion
Yazarlar : SARIIŞIK MEHMET, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
4
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri (Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ, KARACA EVRİM
5
Uluslararası Gastronomi (Temel Özellikler-Örnek Menüler ve Reçeteler)
Yazarlar : IŞKIN MERVE, KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
6
Mutfak Sanatı (Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar)
Yazarlar : ULAMA ŞEVKİ,KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
7
Türk Turizmine Kanat Gerenler 4 Gastronomi ve Eğlence İşletmecileri
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
ANSİKLOPEDİ MADDESİ :
1
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
2
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
3
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
4
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
5
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
6
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
7
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
8
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
9
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
10
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
11
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
12
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
13
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
14
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
15
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
16
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
17
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye)
Yazarlar : ŞEYHANLIOĞLU HASAN ÖNAL,KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
18
Gastronomi Sözlüğü (A’xxdan Z’xxye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
19
Gastronomi Sözlüğü (A’xxdan Z’xxye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
20
Gastronomi Sözlüğü (A’xxdan Z’xxye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
21
Gastronomi Sözlüğü (A’xxdan Z’xxye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
22
Gastronomi Sözlüğü (A’xxdan Z’xxye)
Yazarlar : KAPUCUOĞLU MUSTAFA İNANÇ
ÜYELİKLER :
1
Confederation Mondiale Des Activites Subaquatiques (CMAS) / World Underwater Federation - Üye - 2017 -